Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев бе доволен от победата

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев бе доволен от победата
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Към мача с Лудогорец няма да има интерес, хората могат да си стоят на работа

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев бе удовлетворен от победата с 2:0 над Черноморец (Бургас) в контролна среща.

" Някои понасят по-тежко натоварванията, други по-леко. Доволни сме от старанието. Има обаче какво да се желае - изключително в завършващата фаза, създадохме обстановки, само че би трябвало да сътворяваме повече и да означаваме ", стартира Илиев.

Той даде мнението си и за новото попълнение Уеслен Жуниор, който дебютира с гол. " Той идва от друго състезание, което е на друго равнище и темп. Ако желае да играе тук, би трябвало да поработи много в този интервал, в който ще му се вади виза. Това са естествени процедури, които няма по какъв начин да избегнем. Надявам се да се случат по-лесно нещата ".

" Ще преценяме по какъв начин ще действаме отсега нататък. Той е на проби ", разкри наставникът на Черно море за младия Александър Веселински.

" Чакаме да ни се дефинира противникът, сигурно ще имаме противник за нея ", показа Илиев по отношение на контролата, която е планувана за 1 февруари.

" Той може да играе и зад нападателя. В момента правихме състава с това, което имаме. Знаете, че Васко Панайотов и Даниел Димов имат проблеми, не са тежки и се надяваме скоро да се завърнат. "

" След излизането на Александър Василев търсим ляв бранител ", разкри още той.

Илиан Илиев разяснява и началния час за мача с Лудогорец от първия пролетен кръг в шампионата. " Със сигурност е добре в понеделник да играем в 18 часа вместо в 16. Нормално е да се даде отмора за Лудогорец с оглед европейските им мачове, само че мисля, че не е обикновено да играем в 16ч., идващият понеделник мачът ни е в 17:30ч. с Ботев (Враца). Явно мачът ни с Ботев (Враца) е с по-голям зрителски интерес и ще дойдат повече хора, а на този с Лудогорец няма да има интерес и хората могат да си стоят на работа и да гледат мача ", сподели Илиев.

" Според вас това инцидентно ли е?! Лудогорец играят у дома с Черно море. Успеваемостта им с нас не е 100%, само че постоянно са имали предимство, не виждам за какво би трябвало да играем в 16:00ч. ", завърши Илиев.

" Моряците " с първа победа за годината

Възпитаниците на Илиан Илиев надиграха Черноморец (Бургас) с 2:0

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР